Rozcuchanou nevěstu pekla Devětapadesátka: „Recept mě nakopnul, že jsem ho šla hned vyzkoušet. Dala jsem kromě jablek sušené švestky, hrůzinky a ořechy. Mouku jsem použila pohankovou. Zalila jsem to podle receptu, ale myslím, že by to šlo i bez toho. Jo, a nakonec jsem to ještě vylepšila a upečené pokapala rozpuštěným máslem s rumem.“
Vypadá to skvěle a muselo to vonět, o tom, jak to bylo dobrý mlčím, protože mám slin plný hústa….
Dobře ti tak, já slintám u toho tvýho langoše.
Tak to je krása, úplně cítím, jak to voní až sem i přes ty „dráty“.
Krása taky zkusím až tu budou malí strávníci ti si dají.?
Děvčata mají pravdu, že nevěsta voní, cítím ji až v Brně. 🙂
Ta je krásně rozcochacená a voňavá!! Ja jsem tu neměla ani nakrouhnout?
Taky jsem už dělala,akorát bez toho rumu,to musí být moc dobré, vlastně je to místo zemlbáby,protože brambory máme doma vždycky .Je to úžasné obyčejné jídlo za pár korun….
Šjóva! Holky, právě jsme dohnaly (tedy 59) naše klasiky: Brambory s rumem! Vypadá to skvěle i jen napsané. S fotkou to vyvolává nezadržitelné slinění! 🙂
No vidíš! To mě vůbec nenapadlo! Příště dám víc omáčky, co kdyby přišel hrobník ?
Chachachaaaaaa 🙂
Když on ale sežere jen omáčku a brambory nechá…
Já zase dělala předvčerejškem třesenec, měla jsem doma zbytek škvarků. Bylo to dobré, ale z vrchu takové suché. Nechtěla jsem to moc zalévat sádlem, jen trochu, moc tučné věci nesnáším. Měla jsem to snad zalít něčím jiným. V týdnu vyzkouším zase tu rozcuchanou nevěstu, určitě zalitou.
Ta „nevěsta“ na pekáči vypadá učesaně … S chutí bych si ji ráda sama vlastnolžícně rozcuchala ?. Budu si ji tedy muset i sama upéct … Nebo někdo pozve??? 😎
Hekticky den a problemovy a konečně jsem si všimla toho krásného pekacku , ty svestky tam ….. já jsem taková švestková ???, takové zelicko se susenymi svestkami nebo hruzinkami, kdo nevyzkousel, o hodně přišel . Svestky do červeného , hruzinky do bílého . Mňam . A tenhle Pekacek je třeba udělat dětem