Next level. Brambory pekla Lakysa – použila ghí a goudu a moc si pochutnala.
Fotka se, pravda, trochu nepovedla (protáhla jsem to pár filtry, ale žádná hitparáda to není), ale berte to jako poctu Ivance Dlouhé za bezva recept 🙂
A v Německu - věřte nevěřte je jen vaničkový tvaroh . V celofánu není . Tatarka není , pomazánkové není…
No jo, třásly se mi ruce samou nedočkikavostí, aby mi někdo neukrad ten zbytek –
ale šošlo mi o to, aby bylo vidět, že to není spálené.
Doufám, že to nikdo nešlohl a že sis pochutnala?
Vypadá to vábně i když foto mázlé ?
Že je to bezva recept je vidět už z toho že byl hned vyzoušen. Ja se určitě přidám,hned jak budu mít přiležitost.Ivance též děkuji.
Taky to vyzkouším při nejbližší příležitosti, pečené brambory my rádi.
Ivanka by na sebe měla být hrdá, během tak krátké chvíle tolik pokusů ?