Nejen výstavní, ale i vynikající.
Lakys, brouku, už nejsou.
Sharko, hlavně těm rychlosvačinářům nesděluj recept, A.rena si ho musí nejdřív patentovat.
Boyko, nádherné pojednání na CH
A.reno – toto vše výše uvedené je poklona pro Tvůj recept ???
Nemáš zač, opravdu jsou výborné, chutné, jemně pálivé od choriza, dají se jíst teplé i studené, rychlé na přípravu, zapatlaná je jen jedna miska, prkénko (chorizo, sýr a cibulku jsem nakrájela na prkénku – měla jsem krájené na jemné plátky – kromě cibulky, tu jsem krájela sama) a forma ….. jediný problém byl, když ten můj zjistil, že v lednici je ještě zbytek podmáslí ?♂️????
No nic, další dávka bude během týdne.
Jo, z dávky, kterou uvedla A.rena je 10 pěkných kousků.
Pro me dobrý, přimlouvám se za drážkovane noky, protože se na nich omáčka spis udrží.
Dnes nic pro mě, nechť pan Paleta odpustí. Olivový olej a bazalka jsou pro mne nepoživatelné a italský recept by…
Jen ať si holka žabí dá, já jí ricottu nesmlsám, nějak jsem v ní nenašla zalíbení.
Asi umím jen lakomý žáby. 🤣
Já ji použila jen jednou - místo mascarpone - dalo se, ale do sladkého raději ten mascar. Hele, ta žabka…
Velká gratulace !!! Moc krásně vyvedené numérko - a vzhůru do dalších receptíkŮ a tím pádem i komentářů 👍
Jani, gratuluji, zasloužíš si to. 🥂
My měli záchod na dvoře, až do roku až do roku 1960, pak jsme se přestěhovali do novostavby. Nejhorší to…
Helo, určitě není potřeba se za cokoli omlouvat. Já a se mnou určitě všechny ostatní si ani neumíme představit, jakou…
Zasloužená petapadesátka.Gratuluju
To mi taky hodně vadí. Ta mrtvá ruka.
Jani,velká gratulace. A vzhůru do další tisícovky, desetitisícovky, pětapadesátitisícovky... Každá párkrát oslavíme pětatřicátiny a bude to dřív, než se nadějeme.…
Já se omlouvám, že zas pozdě. Věděla jsem, že se to blíží, ale podcenila jsem ukecanost. Ono to hodně poposkočilo…
Panečku, otevřu stránky a říkám si: týjo, pětapadesát tisíc příspěvků, to už je slušnej pokec. No nenapadlo by me, že…
Jani, velka gratulace. Krasne cislo.
Registrace
Registrace uživatelů (s možností následně psát komentáře) probíhají pouze ručně z důvodu vyloučení spammerů a osob nedodržujících slušné chování. Viz Pravidla serveru.
Omlouváme se všem slušným uživatelům internetu, ale zřejmě není jiné cesty…
O nás
Jsme neoficiální seskupení, které obohacovalo portál pro ženy na Seznamu, kdy jsme hodně přispívali do komentářů pod recepty… (více pod odkazem „O nás„)
Oó, ty jsou teda výstavní ?
Hele, já je viděla včera na mobilu – jako hezký fotky, ale v poho. Když jsem to ráno hodila na monitor, normálně jsem začala slintat 🙂
Tak takové mufiny jó.Radši než nasladko.
Já taky, vypadají nádherně, dala bych si.
Vypidají dobrouckatě! A nepozve a nepozve, a nepšošle…?
tohle mít v Kafecu nebo u Mekáče, byly by tam od rána fronty 😀
ale takovýhle dobroty,tam nevedou…..
CHci, CHci! CHytám CHutě! CHeddar, CHorizo! CHtíčem CHrochtám! CHefe, CHvátej!
?????
Tak moment! Já tam byla dřív! Úžasný. Hlásím se k epidemii slintavky :-). Už jdu lovit ten recept.
No ty teda jsou ! Na mezinárodní raut ?
No ty teda jsou ! Na mezinárodní raut ?. Já bych se cpala už horkými
Nejen výstavní, ale i vynikající.
Lakys, brouku, už nejsou.
Sharko, hlavně těm rychlosvačinářům nesděluj recept, A.rena si ho musí nejdřív patentovat.
Boyko, nádherné pojednání na CH
A.reno – toto vše výše uvedené je poklona pro Tvůj recept ???
Děkujííí! Jsem potěšená, opravdu moc. ?
Nemáš zač, opravdu jsou výborné, chutné, jemně pálivé od choriza, dají se jíst teplé i studené, rychlé na přípravu, zapatlaná je jen jedna miska, prkénko (chorizo, sýr a cibulku jsem nakrájela na prkénku – měla jsem krájené na jemné plátky – kromě cibulky, tu jsem krájela sama) a forma ….. jediný problém byl, když ten můj zjistil, že v lednici je ještě zbytek podmáslí ?♂️????
No nic, další dávka bude během týdne.
Jo, z dávky, kterou uvedla A.rena je 10 pěkných kousků.
Já včera pekla páteční Zelník II – taky ňamozní… Mufinky musej počkat , až bude forma?. Ale těším se už teď ?