(1579) Ryba v alobalu

porce očištěné ryby
máslo
sůl
petrželka
olej
citronová šťáva
alobal

Rybu očistíme, osušíme, rozdělíme na porce, pokapeme citronovou šťávou a necháme odležet. Petrželku drobně pokrájíme a zpěníme jí na másle.
Části ryby  položíme do jednotlivých kusů alobalů potřených olejem, zalijeme petrželkovým máslem, lehce osolíme,  zabalíme a strčíme do trouby.
Mělo by jí stačit cca 15 minut. Podáváme s bramborem.

Recept poslala Úsměvka: „Stejně se dají dělat i brambory – syrové brambory pokrájené na čtvrtky dáme na alobal vymazaný olejem, osolíme, zalijeme petrželkou, zabalíme a dáme do trouby. Záleží na velikosti brambor, ale těch 15 minut by mohlo stačit. “

Foto ilustrační

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

15 komentářů: (1579) Ryba v alobalu

  1. jarybarka napsal:

    Jachachá chachá to je parádní fotka ryby.
    Usměvko más 100 bodov!??? A toto že jsi mě tak pobavila?????

  2. Vera M. napsal:

    No ale děláte chutě . Moje představivost pracuje a petrzelku nemaje …… kousek candáta z lidela mám v mrazáku a chystám se po letech na pstruha.

  3. sharka.68 napsal:

    no na půlkilovýho lína těch 15 minut nestačí..toho na 200°C 30 minut a pak rozbalit a nechat udělat kůrčičku…
    ale ryby o víkendu budou…

  4. Jana Macůrková napsal:

    Docela by mě zajímalo, co to v tom alobalu skutečně je zabalené….

  5. lakysa22 napsal:

    Prtávě, že je to tajemství v albobalu, fantazie prcuje na véééké obrtàtky!!!

  6. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Kočky, uvědomte si, že v jednoduchosti je krása.?
    A jak psala Imelda, prostě jsem tu rybu nestihla vyfotit, navíc si myslím, že každý je schopný to do toho alobalu našťouchat. ?
    Sharko, nejsi žádný malý Jarda, tak prostě recept přizpůsobíš, jsi šikovná holka.?
    Lakys, ano, fantazie pracuje, o tom to fšecko je. Jinak se omlouvám, mělo být PETRTELKA ?‍♂️

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..