Upečeno podle Bramboračky – Smotané kynuté „kousky“ (1634)

Co dodat – blesk je jen pomalejší bratr naší Jarybarky 🙂

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

7 komentářů: Upečeno podle Bramboračky – Smotané kynuté „kousky“ (1634)

  1. Haderach Kwisatz napsal:

    Zítra bude recept výrazně později – nevstávám!

  2. Vera M. napsal:

    Ty ale rybarko , ty to mas fakt krásné !!

  3. a.rena napsal:

    A víme, že s pečením nemáme váhat.

  4. kvetula.v napsal:

    Tak to je nádhera Evi… Kolik že tam máš strávníků? Já jen že kdyby jsme se zítra stavili na kafe…….??

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..