(1946) Kanec na pánvi

cca 750 g mladého kančího
1 lžíce worchesteru
1 lžička barbecue omáčky
1 lžíce sojové omáčky
2 lžičky majoránky
1 lžíce solamylu
1 vejce
1 lžička chilli
1/2 lžičky pepře
1 lžička soli

Kančí nakrájíme na nudličky, smícháme s ostatním ingrediencemi a necháme alespoň  hodinu  odležet – můžeme i do druhého dne.
Na trošce oleje na pánvi opečeme do změknutí.
Příloha brambory – opečené, vařené, šťouchané, hranolky …

Recept poslala Květoslava

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

23 komentářů: (1946) Kanec na pánvi

  1. Francizska napsal:

    Mňam! Úplně slintám. Lákavé, krásně naservírované. Jen nemám to kančí.

  2. a.rena napsal:

    Květko, co mi to děláš? Jak píše Franci – nemám zvěřinu a ani nebudu mít, bohužel. Tak si to nebe v hústech budu aspoň představovat. 😘

  3. sharka.68 napsal:

    nádhera..miluju zvěřinu….vypadá to skvěle

  4. lakysa22 napsal:

    Šiš! To je krásně nasrtvírované, zvěřina v mrazáku – není co řešit. Jen počkám, až se dostaví strávník, nejlépe tři, mám kilo v kuse.
    Teda, je toho pěkná hromada!

  5. jarybarka napsal:

    Jé a kde se dá koupit mladý kanec?
    Je to krásný a díky tobě obědvám o hodinu dřív.Sice jen fazole ale musím ty chutě nějak ošálit!!!

  6. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Na to kančí mi přijde až škoda dávat tolik věcí, ale nevím, nezkoušela jsem, u nás letí stará zvěřinová kuchařka a nebo recepty od maminek a babiček. I tak věřím, že to bude výborné.
    Nicméně, zkusím to z vepře, tomu to určitě neuškodí. 😉

  7. Vera M. napsal:

    Decka , už dvakrát jsem psala dnes odezvu a nic tu není … někde chyba po drátě…
    psala jsem, ze receot podobný tomuto jsem měla , vařila a v průběhu ztratila a zapomněla . Tenkrát jsem dělala z vepřové kyty . A k tomu jsme měli rádi malé Bramboracky na livanecniku . Jsem moc rada , ze si to znovu udělám a kančí zkusím sehnat v mrazáku v Kfl . Mívají moc hezké zavakuovane 500g kousky . Mňam . Manžel z toho vařil “ se šipkovou “.

  8. BOYE napsal:

    Jé já včera dostala srnykus, a dneska dumám, co s ním zítra. První rozkaz zatím zněl jasně: „Dvě dávky (chlupatejch knedlíků s tykví)“! Jedna dávka k srnovi, druhá nějaká vege verze. Tak si říkám, že se srn stane buď gulášem, nebo něčím na zelenině a koření typu divoko a třeba i s houbama. Moje zkušenost s divou zvěří je dost mizivá, tak uvidíme. A pánevního kaňoura si nechám, až ho budu opravdu mít. Zatím to vypadá, že jich je všude dost.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..