UPB – Dýňový perník (1944)

Perník pekla Květoslava: „Dýňové koření jsem si namíchala (je tam vše jako u Antonína), trochu jsem vytunila klikvou. Je moc dobrý. Dělala jsem z poloviční dávky, jen jsem, stejně jako Eva, neodhadla velikost plechu. Na ten můj nejmenší to bude chtít 1,5 dávky, aby byl vysoký, kdybych potřebovala.“

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

3 komentáře: UPB – Dýňový perník (1944)

  1. jarybarka napsal:

    Je krásně dýňově zbarvený. Mě ta výška přijde vyhovující. A pošeptàm ti něco:včera jsem ho dělala taky s ořechama .

  2. sharka.68 napsal:

    vypadá to jedle…vejška vyhovuje, nerozervu si přecik hústa….

  3. Jana Macůrková napsal:

    Já jsem pekla též perník s dýní, jen o málo vyšší, ale tmavý, přidala jsem lžící kakaa.
    Koření klasické perníkové, dýně – polovina kulaté oranžové (druhá přijde upéct s další zeleninou a uzeným masíčkem.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..