(1963) Selská pizza VPŽ

Těsto: 3 uvařené brambory, sůl, vejce, mouka.

Brambory uvaříme ve slupce, nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce, sůl a mouku.  Uhněteme těsto a vyložíme jím vymazanou třiceticentimetrovou formu.

Potřít svařenými rajčaty, posypat plátky česneku, oregano, sůl, pepř, najemno nasekaným uzeným, proužky cibule, plátky hříbků a zasypat sýrem. Autorka navrch dává plátky vajec.

Na PŽ vložila Melisa2, zachránila Imelda, dotvořila Haderach.

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

14 komentářů: (1963) Selská pizza VPŽ

  1. lakysa22 napsal:

    Spolupráce se vyplatila a to dotvoření nemá chybu – díky všem třem Gráciím👍

  2. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Šiš, to musí být jedlé 😋😋😋😋😋
    Lakys, ty Grácie nemaj chybu 🤣🤣🤣

  3. Jiřina napsal:

    Tato pizza bude určitě moc dobrá, ale já asi bez hříbků, protože čerstvé jsem neměla alespoň 10 roků. Jasně, namočit sušené můžu, ale čerstvé jsou čerstvé. Navrch plátky vajec, to slyším prvně. A co se týká bramborového těsta, tak to můžu kdykoliv, tak proč ne pizzu. Šikovná děvčátka. 🙂

  4. kvetula.v napsal:

    Vypadá to zajímavě. Určitě vyzkouším 😋👍
    Teď je správný čas na teplé večeře 🥶😷

  5. Jana Macůrková napsal:

    Když otevřu jako adminka Bramboračku, tak se mohu rovnou podívat na „nejnovější“komentáře – je to tak 4 – 6 posledních komentářů. Ale jak se tak na to dívám, asi brzy poprosím Pavlínku, aby tam přidal rubriku nejvtipnější komentáře. A myslím, že nemusím psát, kdo tam bude zásluhou své šílené klábosnice nejčastěji….

  6. Vera M. napsal:

    To by bylo oprcandu výborné 😁

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..