Jak jsem slíbila, tak jsem udělala – ve dvou lahvích vpravo je místo Salka použito Salko karamelové, barva je zřetelně jiná, chuť skvělá. Jdu dopít zbytky, co se nevešly do lahví (slila jsem to dohromady) a budu říkat Dexovi slečno 🙂
To je bezvadný nápad. Já jsem zkoušela péct knedlík ve formě a taky to bylo dobré. Tvůj postup budu muset…
To Salko jsi dala k těm kaštanům?? Vypadá to na dobrej dámskej mejdân..
tak si neslep střeva a ať tě nebolí hlava….
Jo to by šlo. Ja si dala včera čokoládovou zmrzku přelitou vaječňákem a trochu se mi motala hlava.
Ale moc dobré.
A ledovokaštanový liguéré je taky to ono.
to měl jednou beaverovský trapper Icek, chuť na buchtičky se šodó…a protože věděl, co je to za práci, improvizoval.. vzal výbornou koblihu od Koudelků z Bystřice nad Pernštejnem, dal ji na talířek, přelil ji panákem vaječnýho koňaku a způsobně ji snědl lžičkou…a od té doby….
Krucitrk, já mám na to chuť , na ten karamelový 😋.
Ještě mě naučíte na ruma . Štamprli mam raději jinou , ale tohle je něco jiného a na Vánoce ruma dávám do krémů, jasná zpráva
„Chuť skvělá..“ to by mohl říct každej. Předlož ochutnávku toho i onoho, ochutnáme, posoudíme😋…. To bude slečinek Dexinek 😁😁😁
V 9 večer si brnkneme, ju? Ráda se pobavím
Barva je opravdu jiná, jen si nějak neumím představit karamel a ledové kaštany.
Popiš chuť, sím