Tak tyhle žabí hubičky pekla s babičkou Oldřiškou teprve 7letá
vnučka Karolínka.
A jak je vidět, opravdu se povedly!
Tak tyhle žabí hubičky pekla s babičkou Oldřiškou teprve 7letá
vnučka Karolínka.
A jak je vidět, opravdu se povedly!
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
vypadaj dobře, já mám ráda s marmeládou a pak makový….
U nás jen ořechové, zkoušela jsem s opravu hustou mamreládou a stejně tekla ven
Já měla marmeládu doslova tvrdou a stejně vytekla. Takže jen mák nebo ořechy. A o marmeládě v žabích hubách si myslím své.
Holky , nemáte pravdu . Od sousedky jsem měla recept s merunkovou marmeladou . A to bylo nebe v hubě. Musely se jen dobre utesnit – pravé proto žabí huby a recept jsem ztratila 😭. Jakož i sousedku
Potom to ale nejsou žabí huby. Ty musejí bát pořádně rozšklebené. Marmeládu jsem zkusila jednou a nikdy víc.
Byl tam pidikousek maremelady a nevím , proč by měla být rozsklebena ?? Bylo to v roce cca 1985 . Proste tvar žabí huby a rozplynula se v puse
Věruš, Jana má pravdu, huba je rozšklebená.
Taštičky s marmeládou, když se utěsní, jsou fajn, ale i tak si některá marmoska nsjde cestu vn..
máti dělávala marmeládový,šklebily se a nikdy nevytekly, měla rybízovou….
Taky jsem je pekla, teď už ne neboť bez oslazení navrch to není ono a s cukrem nemůžu. A k tvé marmeládě , dal mi typ jeden pekař — do té marmelády přidat trochu škrobu nebo van. pudink. Na koláčích to funguje , tak třeba i na ty “ huby “ to bude fungovat.
Nefunguje, mám vyzkoušené. Do koláčů jako náhražka marmelády ano, do žabích hub ne.
A to jooo, dala bych si. Karolínka je šikulka. Sice je nepeču, ale znám s ořechy.
Já je letos nepekla – neměla jsem tady šikovnou Karolínku 😢
Mají je moc hezké a s oříškama já ráda (jen pro mne bez obalení v cukru )😋