Vařila Květoslava: „V záložním mrazáku byl ukrytý kousek květáku, volba byla jasná.
Místo šalotky obyčejná cibule, parmazán nahrazen goudou, která byla doma. Jinak vše podle receptu. Mužskej obcházel, kroutil hlavou, co s tím květákem vyvádím. Jako příloha byly nudle. K olizování za ušima použil vlastní jazyk. Schváleno jako další úprava dovozového květáku, případně květáku zmrazeného, kde je kratší čas dušení. „
A v Německu - věřte nevěřte je jen vaničkový tvaroh . V celofánu není . Tatarka není , pomazánkové není…
Květule, to věřím, že to byla dobrotka! Ve Tvém piřípadě se o vzoreček nelhásím, je mi jasné, žes měla co dělat, aby zbylo pro Tebe. Tož příště větší monžoství a poslat ještě zatepla!!👍
Je to Květuš krásný a jen co ulovím květák za slušnou cenu, jdu do toho. !
I já obdivuji. Děláš chutě.
Já taky slintám, přestože dnes vařím žaludky dle Sharky , ty jsou !! Ale květák 😋, neumím kolem něj v obchodě jen tak projít ( někdy i kolem brokolice )
Mě už to naučili! Za ty ceny ať si ho našťouchají.
Já ho dělala také, jen místo kuřecí jsem tam lupla zbytek vepřové panenky a dala tam ten špenát. Bylo to vynikající …. k tomu opečený brambor.
A toto vypadá mňamózně, Květule máš 100 bodou 👍👍👍👍
Aaach! Dnes jsem koupila brokolici, tož příště květák. Howgh!