UPB – Krémový toskánský květák s kuřecím masem (2025)

Vařila Květoslava: „V záložním mrazáku byl ukrytý kousek květáku, volba byla jasná.
Místo šalotky obyčejná cibule, parmazán nahrazen goudou, která byla doma. Jinak vše podle receptu. Mužskej obcházel, kroutil hlavou, co s tím květákem vyvádím. Jako příloha byly nudle. K olizování za ušima použil vlastní jazyk. Schváleno jako další úprava dovozového květáku, případně květáku zmrazeného, kde je kratší čas dušení. „

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

7 komentářů: UPB – Krémový toskánský květák s kuřecím masem (2025)

  1. lakysa22 napsal:

    Květule, to věřím, že to byla dobrotka! Ve Tvém piřípadě se o vzoreček nelhásím, je mi jasné, žes měla co dělat, aby zbylo pro Tebe. Tož příště větší monžoství a poslat ještě zatepla!!👍

  2. jarybarka napsal:

    Je to Květuš krásný a jen co ulovím květák za slušnou cenu, jdu do toho. !

  3. Francizska napsal:

    I já obdivuji. Děláš chutě.

  4. Vera M. napsal:

    Já taky slintám, přestože dnes vařím žaludky dle Sharky , ty jsou !! Ale květák 😋, neumím kolem něj v obchodě jen tak projít ( někdy i kolem brokolice )

  5. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Já ho dělala také, jen místo kuřecí jsem tam lupla zbytek vepřové panenky a dala tam ten špenát. Bylo to vynikající …. k tomu opečený brambor.
    A toto vypadá mňamózně, Květule máš 100 bodou 👍👍👍👍

  6. a.rena napsal:

    Aaach! Dnes jsem koupila brokolici, tož příště květák. Howgh!

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..