Vařila Květoslava: „Petržel byla z mrazáku, čerstvá by vypadala líp, ale dala tomu s karamelem jinou chuť, než běžně dělám.“
A v Německu - věřte nevěřte je jen vaničkový tvaroh . V celofánu není . Tatarka není , pomazánkové není…
Vařila Květoslava: „Petržel byla z mrazáku, čerstvá by vypadala líp, ale dala tomu s karamelem jinou chuť, než běžně dělám.“
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Tak tohle je jedno z našich nejoblíbenějších jídel! I holky tu slintaj a dohadujou termín, protože na zítra je brokolice a pozítří játra… Mrkev tedy ve středu???
Boyko, tak jsem se trochu ztratila, psala jsi to dnes v době, kdy já už mám dávno půlnoc, takže zítra broko, tj. úterý a pozítří játra, to je středa …… 🤣🤣🤣🤣
A promiň, to jsem si nemohla odpustit.😘
Tak … já si hlavně neumím představit, jak tam ty holky slintaj ve tři ráno … 🙂
vypadá báječně…no, je na čase ji znova udělat….
Recept vypadá kouzelně, na čem jsi tu mrkev strouhala? Že je jedna jak druhá.
Náhodou jsem v balení našla správný počet mrkví, které byly skoro rovné válečky a vlastním struhadlo s nastavitelnou tloušťkou plátků😉😷
Mňam mňam mňam…no, příštích 10 dní to nebude, ale už teď se těším!