(2130) Křenová pomazánka na chlebíčky VPŽ

Levná, rychlá,výborná – nastrouháme vařenou mrkev a celer, přidáme čerstvě nastrouhaný křen a spojíme tatarkou – stačí. Dají se přidat i jiné ingredience, např. hrášek s kukuřicí Bonduelle Mexico, nastrouhaný tvrdý salám nebo nastrouhaná  vařená vejce, připepřit … fantazií se meze nekladou,  ale naprosto dostačující základ.

 

Na PŽ vložil(-a) 8.3.2017 consultingc, zachránila Imelda

Příspěvek byl publikován v rubrice Studená a dietní kuchyně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

13 komentářů: (2130) Křenová pomazánka na chlebíčky VPŽ

  1. BOYE napsal:

    Hlasuju pro tu v základu. Všechno ostatní z toho dělá překombinovanou kejdu.
    Když se vynechá mrkev, jsou dobré lehce opražené, drcené vlašáky.
    Když se vynechá mrkev a celer, je skvělé nastrouhat ke křenu vařenou řepu. (to je specialita pro Haderach)

  2. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Já bych dala majolku, tu tatarku si tam neumím představit. Ale já jí nemusím v žádné pomatlánce. 😉

  3. lakysa22 napsal:

    Základ bude nejlepší – s trochou majoulky (smíchané s ušlehanou smetanou). Už se těším..

  4. kvetula.v napsal:

    Jen co se zadaří poctivý český křen – to budou orgie ! a určitě dojde i na křenovou pomazánku. Pokud bude i čerstvá červená řepa (minulý týden jsem vařila z poslední z loňské sklizně a pořád byla vynikající ) , bude pomatlánka i růžová 😋😷

  5. jarybarka napsal:

    Tak jo křenová bude!majolku i tatarku dělám svoji tak ji tam klidně vrznu.jen ten křen někde najít

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..