Kapusty nemaje, použila jsem žlutou cuketu, s níž jsem naložila jako v receptu 2263 – nastrouhat, prosolit, vypotit, vymačkat. Ostatní ingredience byly dodrženy přesně – neprasknul ani jeden, krásně držely pohromadě.
Pro me dobrý, přimlouvám se za drážkovane noky, protože se na nich omáčka spis udrží.
A jdu vymetat lednici, abych zužitkovala zbytek šlehačky – bude krémová polévka. Bojí se tam kus květáku, dvě mrkve…
U mne se boji dvoje syrečky 😃… vejce ne..ty maj prevahu😃
Chceš řícz, že vejce jsou tam tři?😃😃😃
Dvoje syrecky – jako dvoje baleni..ne dva syrecky…😃..vajec 30 domacich.
U mě se zase bojí v ledničce krásná kapusta a v mrazáku kus plecka. Jejich osud je zpečetěný. :-))
Kapustu s pleckem jsem strachu zbavila v týdnu. Po dnešku mám veškeré zbytky zlikvidované, anžto jsem dělala Eviny (1320) Brambory s cuketou…. Moc dobré to bylo , ale na focení nic nezbylo 😕
Tak po včerejšku lednice u nás: Votevřu a bojim se já.
😄😄😄
Máš to tedy luxusní. Mňam.
Já po dnešním pokusničení přemýšlím, jestli by do karbošků šel nastrouhat kedluben. Ale asi jo, v karbanátkách se ztratí ledacos. Když už tam skončila kapusta, houby, mrkev….že jo….
Nepochybne by sel. Ale i u nej doporucuju prosolit, vypotit, vyzdimat. 😉
Nádhera, u nás moc chutnaly ty s kapustou 😋😋😋
Já jsem tady vešla popřát a teď mám cukání vyrobit si na večer karbanátky , které nejdou přehlédnout .
Holky, díky za inspiraci . Dám si 😀
Miluji karbanátky, přidávám co zrovna mám,a tyhle vypadaji luxusně, mňam…..