Pekla Květoslava – trochu jiné tvary. 🙂
„Dělala jsem z půldávky, 9 muffinků a jestli podle chuti někdo pozná, že je to z červené řepy, tak je frajer.“
Dnes nic pro mě, nechť pan Paleta odpustí. Olivový olej a bazalka jsou pro mne nepoživatelné a italský recept by…
Nemýlím se, že jsi pekla v remosce? Ne, remoska je hlubší, ale možná by to taky šlo .
Já aktuálně objevují remosku a je super . Mám tu velkou . Nevadí , dám kus pečícího papíru a zmenším si objem na svou porci
Věrko, je to v troubě v silikonových košíčkách. Jen jsem košíčky dávala na kulatý plech , kam dávám i silikonovou bábovku. Naskládat to do remosky jsem ještě nezkusila.
Věřím ti, Květko, ale asi to nedám. Řepu zvládnu ještě tak v boršči, ve směsi pečené zeleniny nebo v salátu (např. 1931, ten je vynikající), ale na nakládanou, syrovou nebo na sladko mě ještě nikdo nikdy nepřesvědčil. Odrazuje mě i barva. Omlouvám se.
Máme to stejně – určitě je to strašně dobrý, ale už kvůli té barvě…
Děvčata, ta barva je díky čokoládě červenohnědá (víc hnědá, než červená) a chuťově převládá ta čokoláda – řepa tam prakticky není poznat.
Tak já nee, jak je to červený, tak to nemusím …… ale vypadají nádherně 👍👍