UPB – Pražský koláč (2316)

Pekla a.rena: „Nepekla jsem přesně podle receptu č. 2316, ale těsto jsem mísila s majonézou, a to podle Romana Vaňka, skořice v drobence nechyběla. Sice kalorická bomba, ale moc dobré to bylo a nezbylo. Dělala jsem z půl kila mouky, byly dva velké. Dospělí ochutnali a děti se během pár minut postaraly o zbytek. Takže ani nemůžu říct, jestli díky majonéze bylo těsto vláčné i druhý den.“

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

12 komentářů: UPB – Pražský koláč (2316)

  1. Macůrková Jana napsal:

    Ani se nedivím, když jsem dělala ty menší, tak také nějak divně mizely. A vnoučata se mlsně olizovala….

  2. jarybarka napsal:

    Ten je krásný.Dala bych si odpoledne ke kafíčku.

  3. sharka.68 napsal:

    je jak z Mostecké pekárny (a že od nich byl kuva dobrej) …nádhernej,nadejchanej…

  4. kvetula.v napsal:

    To je olaláááááá 😋👍
    Sice po obědě, ale u kafíčka tu slintáme oba. Mužskej protestuje, že mu předkládám jen obrázky – prý by se rád ujal té nejzodpovědnější práce – sežpapal by , aby měla kuchařka radost 😁
    Pokud dobře čtu a počítám, tak na obrázku je z 250g mouky. Ten talíř je velký mělký?
    No při počtu dětí, když se všecky u vás sejdou, tak se divím, že dospělí ochutnali 😉
    Asi se budu muset hecnout a zkusit 😎

  5. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Nádhera, vypadá jak krtkův dort a jedlý bude určitě stejně 👍👍👍👍

  6. BOYE napsal:

    A.rena provokuje! Jak může jedinečnej pražskej koláč vzniknout tak daleko od Stověžatý??? A navíc vypadá jak opravdickej. Ten bych dala hned a nejspíš na posezení. Fakt je jako z Mostecký.

  7. Vera M. napsal:

    Holky, fakticky jsem ho nikdy neviděla , nejedla .
    Je mocmoc lákavý , Arena ho vyšvihla krásně.
    Nezbývá , než si ho vyrobit sama …. Jedině že by Lakysa poradila , kde ho v OV sehnat k ochutnání

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..