Starší recepty je třeba připomínat. Měla jsem krásný květák, klasická úprava smažením i květákový nákyp jsou „ohrané“ (samozřejmě na chuti jim to neubírá), a tak jsem zalovila na Bramboračce a z půlky byly Květákové placičky – podle receptu č. 127 – to jsou ty větší ploché a druhá půlka padla na variaci na Květákové cosi aneb Haderach čaruje s karfiolem – recept č. 199. Haderach použila na kořenění kari, já jsem se držela při zemi a dala jen pepř s tymiánem. Obojí bylo vynikající.
a.rena
Děvčata, nevím, jak to děláte, ale já jsem ten recept nenalezla, respektive jsem ztratila trpělivost. Nešlo by nějak upravit vyhledávání? Když jsem napsala 199 tak mi projel recepty 1991 a dále. Jinak mne to mrzí, protože květák my můžeme a objevujeme různé variace
Tak napiste Kvetakove cosi..
Taky se mi to stalo, až mi vševědoucí Úsměvka poradila, že nelze napsat 199, ale (199). A bylo to!
Správně, ale vševědoucí nejsem 🤣🤣🤣
O děkuji, netušila jsem, že to cosi je název… Vyzkouším co nejdříve, jen co potkám květák
Jo, ty závorky taky fungují. Název píšeme v UPB vždycky hned do záhlaví, ale protože tady je to tuplované, jen jsem zvýraznila v textu.
Jj, květákové placičky u nás velmi oblibují fšici. Jen samotný květák, vejce, sůl, pepř, trochu strouhanky, nebo se šunkou, se slaninou, se sýrem, ….. těch možností je.
Ja mam hlad…to se nedela..todleto..a v lednici tma a zima…
Tak tam rozsviť a zatop 🤣🤣
na to nic, co tam je, světla netřeba…;-)
Placičky jsou dobré, ale hlavně děkuji za ty závorky. Mně se to taky často stávalo, ale nechtěla jsem se ptát co s tím. Tady platí – líná huba, hotové neštěstí. Děkuji za radu. 🙂
Jsme milovníky karfiolu, ale je to snad jediná zelenina, kterou jsem s mletým nesmatlala. Zato Hadérčiny placičky (127) jsou u nás ve veliké oblibě😋😷
Ani nemluv , nic pořádného jsem dnes neměla , takže jdu uloupit květák .
Reni , díky .
Nejen hlad , ale chuť obrovská na to