Dnes je za bleska Květoslava: „Udělala jsem trochu větší, bez marcipánu, jinak podle receptu. Z těsta jsem udělala 8 kuliček, na ruce rozplácla a přeložila. Uhňácané bylo za chvíli, upečeno za 20 minut. Potřela jsem rozpuštěným máslem a část pocukrovala (moje tělo se orientuje na méně sladké, mužskej je opak). Teď jen doufám, že budou i k snídani. 😁“
Jen ať si holka žabí dá, já jí ricottu nesmlsám, nějak jsem v ní nenašla zalíbení.
Já tušila, že to budeš Ty, ale na Tvém místě bych moc nedoufala…
Vidím tam trochu nepoměr: pocukrované a nepocukrované !
Jsi rychlík.
😁😁 že neuhádneš proč?
Ale je to rychlé a dobré, takže to určitě bude na stole častěji. Necukrované není moc sladké, takže v pohodě můžu i já. S tvarem a velikostí se dá různě čarovat, určitě neuškoděj hrůzinky , nebo brusinky místo kandovaného… Fakt prima recept 😋😷
Květulka je šikulka, vypadají k nakousnutí. 🙂