Půlka kapra zužitkována. A kupodivu mi v tom nezůstala ani jediná kostička.
Dnes nic pro mě, nechť pan Paleta odpustí. Olivový olej a bazalka jsou pro mne nepoživatelné a italský recept by…
Půlka kapra zužitkována. A kupodivu mi v tom nezůstala ani jediná kostička.
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
rybí karboše jsou skvělý jídlo…ale když je uděláš menší jako kuličky a naložíš jako pečenáče..to je taky lahoda….
Pečenáče nepozřu, odpuzuje mě vzhled.
já je miluju…ale ty naložený kuličky nevypadaj tak „odpudivě“…
Taky miluju pečenáče. A ty kuličky bych mohla pro rybomilce udělat za měsíc na osmdesátinovou oslavu místo části jednohubek…
Škoda, že jsem to nevěděla dřív. Těch karbošů bylo na jeden oběd pro dva moc (ono to nevadilo, i studený byly dobrý), mohla jsem to zkusit. Tak zas příště bude změna 😋😎
Kdysi jsme s mamkou dělaly . Jednu dobu to byla móda 🤣
Já občas pečenáče dělám z menších kaprů.Nedělam z karbošů ale z normálnich v trojobalu smažených řízků.Se zeleninou a spoustou cibule a hodně „řízné“
Vzhled mají stejný jako právě usmažené jen jsou mokré a vynikající.
u nás moc nezbejvá, tak z těch úlomků nebo odkrojků od páteří a kostí…lepší rozemlet a kuličky…ono to i dřív prosákne a dá se to v pohodě třetí den jíst….
Ty jo, nádhera. Chválím a chválím 😋😋😋