UPB – Žampionová omáčka (2530)

A to dokonce Rychlíka na druhou: „Toto byla variace s lesními houbami. Takže, byť jsem poctivě restovala mrkvičku s cibulkou, barvu to nemělo ani náhodou. Nevím, která houba mi to tak obarvila, byla to směs. Ale omáčka výborná. A tak doporučuji, aby měla omáčka tu správnou „liščí“ barvu, použít opravdu bílé žampiony. Příště bude omáčka opravdu žampionová.“

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

4 komentáře: UPB – Žampionová omáčka (2530)

  1. kvetula.v napsal:

    Liščí barvu měla – byla dneska k obědu ze žampionů a byla vynikající , jen jsem nefotila😕

  2. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    I tak věřím, že u vás chutnala 😉 A hnědá je taky vzácná, no ni?

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..