Není to kuře, ale krůtí prsa. Z důvodu většího množství masa jsem upravila poslední krok. Před „Když je maso měkké, tak odkryjeme a necháme zezlátnout“ jsem přilila kelímek šlehačky, aby bylo dost sósu. Bylo to vynikající.
Není to kuře, ale krůtí prsa. Z důvodu většího množství masa jsem upravila poslední krok. Před „Když je maso měkké, tak odkryjeme a necháme zezlátnout“ jsem přilila kelímek šlehačky, aby bylo dost sósu. Bylo to vynikající.
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Tak jednoduchý recept a kolik udělá radosti. Máš to krásné 👍👍👍
Na tuhle lahodu na medu se chystám.
Já už dělala- z vykostěných stehýnek. Moc dobré to bylo… Jen se ne vždy stíhá fotit 😁😎
Já jsem slibovala, že to brzy udělám, ale zatím na to nedošlo. Budu to muset napravit, vypadá to báječně.
krásná barvička….