(2599) Debrecínské vepřové kotlety

4 větší kotlety
1 velká cibule
5 dkg slaniny
sůl
1 lžíce sádla
1 rovná lžička sladké papriky
1 nožka debrecínské (paprikové) klobásy
3 rajčata
2 – 3 zelené papriky

Kotlety naklepeme, osolíme, opečeme na sádle z obou stran a vyjmeme.
Na témže sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme papriky
nakrájené na proužky a oloupaná překrájená rajčata. Směs osolíme, přidáme
sladkou papriku, na ni vrátíme kotlety a dusíme do měkka. Zvlášť osmahneme
nakrájenou slaninu a klobásu a přidáme k hotovému pokrmu.
Podíváme s brambory, noky nebo tarhoňou (1558).

Poslala Fioalka, foto ilustrační.

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

11 komentářů: (2599) Debrecínské vepřové kotlety

  1. lakysa22 napsal:

    To by nebyla Fialka, aby nedělala c hutě hned po ránu. Přijde to na řadu ještě tento týden (zvzůreček samsozřejmě zase nikde).

  2. sharka.68 napsal:

    ten se z tý fotky přímo směje….

  3. jarybarka napsal:

    Taky bude ještě tento týden.Jen co se dojí zbytky z velikonoc.
    Debrecínské kotlety podle Fialky budou mňam.

  4. Imelda napsal:

    Vypadá to moc dobře, jen se to jídlo na nás směje.

  5. Vera M. napsal:

    Takové jídlo já můžu pořád dokola a recept FAJNY 😋

  6. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Já to teda nedám a fšecky víte proč ….. nepapkám rajčata a už vůbec ne teplá.
    Ale věřím, že to bude luxusní 👍👍👍

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..