Absolutní rychlík je Jarybarka, protože fotografii mi poslala včera v 11.39.
Dnes nic pro mě, nechť pan Paleta odpustí. Olivový olej a bazalka jsou pro mne nepoživatelné a italský recept by…
Absolutní rychlík je Jarybarka, protože fotografii mi poslala včera v 11.39.
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Já to pojala jako přílohu protože maso už bylo připravené ale obešlo by se to i bez masa.S tím medem a bylinkami je to fakt výborné.
S mrkví jsem pekla i stejně ochucený celer a nové brambory.
Maso a žampiony byly na pánvi.Zelenina v Remosce.
Tak k té rychlosti můžu jen velikou gratulaci. Já se většinou dostanu k nahlédnutí až večer.
Ale díky za tip na remoskové pečení. Zatím mám dost starých brambor, ale ono už to bude cobydup a pak budeme zase na čas vegetariány😉😎