Vařila Imelda: „Jídlo bylo moc dobré, budu to dělat častěji. Uvařila jsem si to hned druhý den, ale musela jsem počkat, až mi dcera přenese ten obrázek do mailu.“
No, a já se omlouvám za prodlení…
Pro me dobrý, přimlouvám se za drážkovane noky, protože se na nich omáčka spis udrží.
Taky jsem je dělala a potvrzuji – je to dobrota veliká! Jen jsem jaksi nestihla fotit. U nás byly s čerstvým kváskovým chlebem.
Dík za připomenutí.
Je to moc pěkné.
A já kovbojské plánuju na přštíští týden. Ježilikož nebudiu pro mne, tak s tím kuřtecím to bude dobrá volba. A máš to moc hezky nasrvítkovanné👍👍👍
Taky si říkám . Jak máš naaranžovanou tu papriku . Budu se muset hodně zlepšit v servírování. Dáváte , holky , lekce 👍
Ještě, že jsem po večeři, jinak bych si je snad šla uvařit. 🙂 Klidně bez toho kuřího masa jen s krajícem chleba. Bylo období, kdy jsem je dělala hodně často, ale nějak jsem na ně pozapomněla. Díky za připomenutí.
jo, pěkně na husto s chlebem a bez masa.. ale až bude chladněji..
Máš pravdu, jde to i bez toho masa, i tak je to moc dobré.
Jelikož jsme začali vylepšovat kuchyň, budou po nějaký čas jednoduché rychlovky. Fazole mezi ně patří. Dlouho nebyly, tak se už těším. Nebudou sice tak vymazlené, jako Jaruščiny, a určitě si pochutnáme 😋😎