čočka beluga
lilek
sušená rajčata (v oleji)
jarní cibulka
(kozí) sýr
koriandr
citron
sůl
pepř
Hrst vařené belugy, na poloviny plátků nakrájený a zprudka opečený lilek, 2-3 sušená rajčata v oleji a jarní cibulku, nakrájenou na tenká kolečka, smícháme a hodně zakápneme citronem. Osolíme, opepříme a nakonec zlehka vmícháme kostičky sýra (použila jsem kozí) a nasekaný čerstvý koriandr. Nejlepší je vlažný.
Recept poslala Jana
vypadá to skvěle…přesně jídlo do veder ….
Přesně pro mě , místo koriandru petrželku a je to . Senzační fakt . Udělám si do krabičky na zítra do práce a budu tam dělat ostatním chutě
Myslím, že to tam ani nedoneseš!
jako,že to slupne v MHD?
A Belugový salát dělám často – dle Květky 1708 nebo i můj 719, ten je dietní fest .
Doporučuje metabolic ballance
Taky super kombinace😋 Už dávno se chystám belugu uvařit, ale vždycky mi do toho skočí nějaký zajímavý recept. Ale pytlík už na mne vyčítavě poulí černé kuličky – polepším se. Chybí jenom lilek, připisuju na seznam…. jo a kozí sýr bude nahražen. Kolem farmy teď cestu nemáme 😎
K beluze jsem měla dlouho hodně rezervovaný vztah. Jednou jsem si řekla, že je na čase se spřátelit a od té doby beluga ano – jsme velké kamarádky. Tak mám další vylepšení. Jeden lilek bude co nevidět zralý, tak jsem mu byla sdělit, že beluga se na něj už těší. Díky.
Jsem na tom podobně jako a.rena.Vždy když tady přijde řeč na belugu,nebo se objeví recept,říkám si to zkusím.Zatím k tomu nedošlo.Nevim proč, čočku mám ráda.Možná ta barva?
Pro jistotu ukládám.