1 kuřecí prso nakrájené na cca 3 mm plátky
2 PL červené karipasty
1 PL másla
hrst mraženého hrášku
2 sušená rajčata v oleji
1-2 meruňky (ležely na míse, tak proč je tam nedat)
koriandr (petrželka) – asi 1 snítka a bazalka
Na másle nechte rozpustit a rozvonět karipastu, zalijte kokosový mlékem. Jakmile začne vařit, přidejte maso a cca 5 minut vařte. Přidejte hrášek, nakrájená rajčata a na kostičky nakrájenou meruňku (dodá omáčce trochu kyselosti, nebojte se toho). Nakonec přidejte nasekaný koriandr/petrželku a asi 4 lístky bazalky.
„Podávejte s rýží (chtělo by to ještě ozdobit, ale mně se v tom vedru už nechtělo ven pro další bejlí). Uvařeno za 10 minut, vzorová porce je na dezertním talířku.“ Kdo recept poslal je zřejmé.
Zřejmé je, že to zřejmě bude dobré a zvlášť po tom saunou milovnice rychlého vaření..
Taková jídla miluju
59, moc díky za recepísek, dnes bylo k obědu. Jen jsem to maso nejdříve zatáhla na pánvičce a nedala jsem tam hrách. Prcek si dal dva kopečky rýže a mlaskal tak, že jsem měla strach, že u stolu byl nějaký čtyřnohý přítel člověka 🥰🤣🤣