(2770) Beaverovská pasta

Uvaříme semolinové vrtule – 2 kg v hodně osolené vodě
Omáčka:
– zarestujeme mleté vepřové maso – 3 kg na sádle
– přidáme pokrájenou cibuli – 1 kg
– česnek na plátky – 5 palic
– zalijeme rajčatovou passatou 2 litry (domácí), možno i více, někdo má rád hodně omáčky 🙂

Necháme probublávat asi půl hodinky.

Přidáme:
sůl
pepř mletý černý
bazalku
trochu tymiánu

Nastrouháme parmazán,  asi půl kila, ale není nutný.

Poslala Sharka.

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

13 komentářů: (2770) Beaverovská pasta

  1. Haderach Kwisatz napsal:

    Asi si řeknete „Nic nového“. No, pro mě je novinka ta cibule až do masa, vždycky jsem to dělala obráceně, maso na cibulku…

  2. Vera M. napsal:

    No ale tohle joo, úplná klasika a moc moc dobrá . Já teda taky nejprve cibuli trošku chytnout zlato , ale proč ne takto ? Cibu cibu cibulička , nakrájíme si ji do hrníčka .

  3. sharka.68 napsal:

    a zapomněl ajsem, ž esi to ti,co mají plechový hústa, poladí papričkami….

  4. jarybarka napsal:

    Nó koštla bych né že ne.A ty papričky určitě přidat.

  5. IvaC napsal:

    To je množství pro školní jídelnu,nebo pro regiment?

  6. kvetula.v napsal:

    Nooooo… budu muset výrazně pokrátit, ale je mi jasné, že to bude prudce jedlé, takže vyzkouším něco trošku jiného, než běžně dělám 😋😎

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..