(2894) Papriky plněné balkánským sýrem

červené papriky
balkánský sýr
koření
olej

Papriky vyčistíme a naplníme směsí – balkánský sýr, koření (třeba provensálské),  trocha oleje – dáme péct do trouby či na gril.
Žádná sůl, nic jiného.
Na 3 normální papriky stačí malá kostka balkánu.
S bramborem, pečeným bramborem, s chlebem, nebo s ničím. Je to opravdu dobré.

Poslala Úsměvka

Příspěvek byl publikován v rubrice Bezmasá jídla. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

6 komentářů: (2894) Papriky plněné balkánským sýrem

  1. Vera M. napsal:

    Tomu věřím , že jsou výborné. Zrovna tak i červené plněné papriky ( nebo kapie ) dle Haderach .

  2. Francizska napsal:

    To vypadá moc dobře. Takové věci mám moc ráda.

  3. kvetula.v napsal:

    Mužskej prohlásil, že to vypadá hezky, určitě to bude dobré, ale jestli není v receptu chyba. Prý tam má být napsaný jako příloha pořádný kus masa a pár brambůrek. Tak nevím🤔 … No budu ho muset přesvědčit, že jíst denně maso je nezdravé 😉
    Bezva recept 😋😎

  4. a.rena napsal:

    U nás s masem oblíbená klasika, ale s balkánem (a jiným sýrem) taky JOOO!

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..