červené papriky
balkánský sýr
koření
olej
Papriky vyčistíme a naplníme směsí – balkánský sýr, koření (třeba provensálské), trocha oleje – dáme péct do trouby či na gril.
Žádná sůl, nic jiného.
Na 3 normální papriky stačí malá kostka balkánu.
S bramborem, pečeným bramborem, s chlebem, nebo s ničím. Je to opravdu dobré.
Poslala Úsměvka
Tomu věřím , že jsou výborné. Zrovna tak i červené plněné papriky ( nebo kapie ) dle Haderach .
To vypadá moc dobře. Takové věci mám moc ráda.
Mužskej prohlásil, že to vypadá hezky, určitě to bude dobré, ale jestli není v receptu chyba. Prý tam má být napsaný jako příloha pořádný kus masa a pár brambůrek. Tak nevím🤔 … No budu ho muset přesvědčit, že jíst denně maso je nezdravé 😉
Bezva recept 😋😎
Určitě se Ti to podaří…když už i brambory…jinej by chtěl jen maso!
tak u nás to samé, prej : A nemohlo by tam místo sejra bejt mletý maso?
U nás s masem oblíbená klasika, ale s balkánem (a jiným sýrem) taky JOOO!