Krásná práce, vypadají lákavě. Já se teď učím pracovat s kváskem. Žitným i pšeničným, chleba byl už dvakrát skvělý, knedlíky sice lepší než kupované, ale musím ještě doladit. Koláče přijdou na řadu jako poslední.
Krásné, určitě zkusím. Víc jak rok si peču chleba, začala jsem i veky, rohlíky a chystám se na tousťák. A tento recept bude skvělý, to už vidím od pohledu na finální produkt.
Květko, pekla jsem přibližně těch 20 minut, možná o chlup míň. Asi záloeží na tom, jak mokré máš těsto. To…
Oooo, beru
Reni, já zírám... Opravdu šikula. Díky za vyzkoušení v remosce - to bude pro těch pár knedlíků pro nás dva…
Já se tedy ještě nikdy neodhodlala ten hrnkovej v mikrovlnce zkusit. Já ji všeobecně málo používám , i když k…
A dyť jsem psala, že musím něco vymyslet, abych mohla pečený knedlík zkusit. 😘
Jani, já jsem dělala ten můj knedlík (3795) a moc nelepil. Jo a vrazila jsem to péct do remosky (páč…
A vo tom to cely je 😋
Reni, blesk je Tvůj pomalejší bracha 👍
Tak vida jak se to tu nakonec "vybrousilo" do skvělého tvaru.
Hmmm a oba vypadají hodně jedlé. Reni jsi vážně blesk. Musím je vyzkoušet.
A poslala na ochutnání?? Jinak bychom nemusely věřit! Vidím, že zas nic, tak budu muset zkusit sama. Dnes je bramborovej...
No prosím, to je dobrý nápad! Příště to dam do formicek! Nebudu mit upatlany ruce a ještě to bude hezký.…
To jsem teda nezkoušela , ale proč ne,já zase nádivku dělám v mufinovych formičkách,ne vždycky-když si vzpomenu nebo pro návštěvy...
Je hezké číst,jak to každá z nás dělá jinak. Nakrájím cibulku nadrobno ,na tuku zpěním do sklovata,přidám rýži, míchám aby…
Registrace
Registrace uživatelů (s možností následně psát komentáře) probíhají pouze ručně z důvodu vyloučení spammerů a osob nedodržujících slušné chování. Viz Pravidla serveru.
Omlouváme se všem slušným uživatelům internetu, ale zřejmě není jiné cesty…
O nás
Jsme neoficiální seskupení, které obohacovalo portál pro ženy na Seznamu, kdy jsme hodně přispívali do komentářů pod recepty… (více pod odkazem „O nás„)
Krásná práce, vypadají lákavě. Já se teď učím pracovat s kváskem. Žitným i pšeničným, chleba byl už dvakrát skvělý, knedlíky sice lepší než kupované, ale musím ještě doladit. Koláče přijdou na řadu jako poslední.
Tak to byl fofr.A jsou krásné jak ty včerejší od Jany
Heňo, jsou na 1*
Skoro bych záviděla, ale až se dám troßku dohromady, mám dost recpectíků na vyzkoušení👍👍
Zatím se mi vařečka vyhejbá a hrnce se klepou strachy..
Krásné, určitě zkusím. Víc jak rok si peču chleba, začala jsem i veky, rohlíky a chystám se na tousťák. A tento recept bude skvělý, to už vidím od pohledu na finální produkt.