400 g krůtího masa (můžou být odřezky)
sůl
pepř
2 lžíce oleje
2 rovné lžíce bramborového škrobu
2 lžíce medové hořčice ( lžíce medu+ lžíce ostré hořčice)
2 střední cibule
trochu oleje na pánev
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, polijeme olejem, přidáme škrob a hořčici. Po přidání každé ingredience dobře promícháme. Necháme odležet.
Cibule nakrájíme na proužky a necháme na trošce oleje na pánvi zpěnit. Přidáme maso a společně opékáme do měkka. Dle potřeby dosolíme.
Vhodná příloha brambory v úpravě dle obliby, když v závěru trochu podlijeme a necháme udělat sosík, jde i rýže.
Poslala Květoslava
Ahoooj! Tak jsem zase mezi Vámi! A hned poránu mám hlad…. nezbylo? Nepojede kolem kurýr?
Jupíííí, přemohla jsem to!
Jsi hvězda! Díky a těším se na fšechno!
Vítej zpátky!👏 Těším se na tvoje recepty a komenty 😀
Děkujuu!
Vítej vítej.Těším se na tvoje recepty a komentáře.
Už se těším, že se zase něčemu dobrému přiučím
Sláva, tak se to povedlo! To víme všechny, že Hadérka má chytrou hlavičku a zlaté ruce. 🙂 Jsem moc ráda, že jsi zpátky, patřila jsi sem vždycky.
Boženko, díky a slibuju, že budu hodná a budu se snažit 🙂
Juuuuuu, fakt ? Konečně 🙏😎🥰🤗
Co, snažit! Budeš vařit, péct a smažit! Nechci to tu hrotit, všechno koukej fotit! Podle tvých rad jí se skvěle, od pondělka do neděle.
no teeedy, básničku mi ještě nikdo veřejně nenapsal 🙂
Dala bych si, vypadá to moc dobře.
Holky, volám SOS! Jak se prosím vás peče maso s kůží, aby bylo propečené, ale né suché a mělo krásnou křupavou kůži?
Ješte jsem s kůží nepekla 🙈.
Nejsem si jistá, možná je tady někde i recepísek, Haderko?
2513 by ti pomohl?
No ani moc ne, máme čuníka, docela kousek, s vrství tuku pod kůží, to bych na pánvi asi nedala
Aha, tos nenapsala…
Tak mas mail.
Díky 😚
Vítej Jani!! Jsem moc ràda, stejně jako otsasní, že jsi zpátky! Hadérce patřívelký dík!👍
Taky vítám zpět a básnička od BOYE je na 1***************** 🙂
A receptík samozřejmě taky.
Skvělý recept, určitě vyzkouším 👍👍
Vítám „59“ 🥂
Ty brambory mne včera tak naladily, že jsem je dnes udělala. Dlouho jsme je neměli. Takže pečené kuřecí stehna, do pekáčku přidané špalíčky mrkve a americké brambory. A bylo to výborné. Díky za inspiraci, i když to bylo úplně jiné.