(2956) Buchta Himálaje

V misce smíchejte
2 tvarohy
1/2 zakysanky
1 hrnek mléka
2 vejce
1 vanilkový puding
cukr podle chuti
vanilka, citronová kůra

Na těsto smíchejte
2 hrnky hladké mouky
1 hrnek cukru
2 vejce
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
1 prdopeč
2 plné lžíce kakaa

Na vymazaný a moukou vysypaný pekáč vylijte většinu těsta ( nechte jen to, co nevyteče z mísy samo) a polijte tvarohovou směsí. Navrch udělejte cákance ze zbytku těsta. Pečte na 170° asi 30 minut.

Poslala Děvětapadesátka

Příspěvek byl publikován v rubrice Sladké pokrmy. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

10 komentářů: (2956) Buchta Himálaje

  1. lakysa22 napsal:

    Jak už mám i zaksysanku – koupila jsem na Tvoje kološvárské zelí – tak zas nemám tvaroh. Ale zejtra určitě vyzkouším, chci se návštěvě pochlubit něčím novým😋

  2. jarybarka napsal:

    Jani ta je krásná.S tvarohová mňam.Tu si ráda udělám.

  3. sharka.68 napsal:

    chci ten vzůreček s Everestem…:-D

  4. Jiřina napsal:

    Teda ta je na pohled úžasná a chuť bude ještě lepší. Už jsem takovou dlouho nedělala, jsem už líná, ale bude na svátky. Nakoupeno mám už teď.

  5. kvetula.v napsal:

    A už vím, co bude v neděli ke snídani. Ještě aby se mi povedla taková hezká 😋😎

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..