(3012) Teplý chřestovo-ředkvičkový salát

cibule
chřest
ředkvičky
petrželka
máslo
sůl
pepř

Nahrubo nakrájenou cibuli zesklovatíma na másle, přidáme pokrájeny a přepůlený chřest a ředkvičky. Na prudkém plameni restujeme (nesmí pustit vodu), osolíme, opepříme a vydatně posypeme zelenou petrželkou.

Text a foto pan Milan Paleta: „Jíst teplé, než máslo zatuhne.“

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

5 komentářů: (3012) Teplý chřestovo-ředkvičkový salát

  1. lakysa22 napsal:

    Na chrest jsem jeste nenarazila, tak na redkvicky hodim dve vajicka, nakonec i tu petrtelku a pochutnam si. Ale ten salatek bych si dala!

  2. Vera M. napsal:

    Sašenko , i tvůj syn v Bayernu určitě zažívá zvláštní sezónu . Každý kupuje tady v D ředkvičky , ale taky je tu sezóna chřestu a ženy 35 let nakupuji ve velkém svazky rebarbory . Každá druhá . Asi na koláč. My jsme kdysi dělaly s mamkou hodně i kompot .
    No tady to teda frčí : špatgl, rebatbora . Malém v každém košíku
    Ředkvičkový salát dělám , jasneee

  3. sharka.68 napsal:

    když já teplý ředkvičky neoblibuju…ale rebarborovej koláč bych si dala….

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..