Salát sám není nic objevného — variace na recept č. 83 – sýr, šunka, sterilovaná kapie, atd.
Jen jsem nakonec přidala skleničku maličkých nakládaných cibulek – přibyla příjemná křupavost a kyselost. Zkuste, je to vynikající.
Salát sám není nic objevného — variace na recept č. 83 – sýr, šunka, sterilovaná kapie, atd.
Jen jsem nakonec přidala skleničku maličkých nakládaných cibulek – přibyla příjemná křupavost a kyselost. Zkuste, je to vynikající.
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Dobrý nápad. Nakládané cibulky bývají povětšinou větší, ale nedávno jsem zrovna koupila celkem malé – budou se tam hodit 😋😎
jsi mi těmi malými cibulkami připomněla Vovčí voči – recept stařenky Oggové ze Zeměplochy 😀 , kdo se dostanete ke Kuchařce stařenky Oggové (str. 36), nebudete litovat…
ony ty recepty vypadají šíleně, ale dá se podle toho i vařit 😀
Žádné linky pořád platí – kdo chce, Kuchařku stařenky Oggové si vygooglí.
B U D E M E P O T Ř E B O V A T
skleničku nakládaných cibulek
velikosti lidské bulvy (nebo tolik
cibulek, kolik chcete udělat očí)
plněné zelené olivy
krémový sýr v tubě nebo cukrářské
stříkačce
OPATRNĚ ODSTRAŇTE vnitřek každé cibulky tak,
aby vám zůstala prakticky jen silnější slupka a
vznikla dutina, která bude mít na každé straně
otvor. (Jeden z nich musí být dost velký, aby jím
prošla nakládaná oliva.) Dutinu z poloviny
naplňte krémovým sýrem a pak do něj opatrně
vtlačte olivu. Dávejte pozor, aby byla náplň
vidět… Neuškodí, když vám trocha sýra vyteče
opačným otvorem a udělá něco jako „ocásek“. Pokud
ne, stiskněte opatrně cibulku, aby k tomu došlo.
Výtečný tip na večeři. S velkými cibulkami si nelámu hlavu, prostě je překrájím na menší kousky. 🙂
Jojo saláty to je moje( jen těstovinový ne e ).Cibulky ve tvém salátu vypadají jako bublinky teda alespoň na mobilu.
Dobrý nápad.
Trochu ano, byly fakt malinký – dělá je Efko (stříbřité cibulky), G&G (minicibulky) a Giana (cibulka perlovka).
Tak to máme podobně. Furt jsem nechápala, co na těch nudlovejch salátech lidi maji. A pak jednou udělala těstovinový Emilka. Šla jsem do toho jen kvůli ní. A byl vynikající. Když jsem ho zkusila, nestál za nic. Tak jím jen ten od Emilie a ostatní míjím.
v tom máš pravdu,někdo ho umí tak, že se po něm můžeme užpapat a někdo ho udělá tak nějak ,že ho nechcem….
Cibulky jsem kdysi zbožňovala a už dlooouho neměla . Super recept
Věruš, v pohodě koupíš ty, co o nich píše Haderach – stříbřité z Efka, jsou fakt moc dobré.
Jaj, tak ten zkusím, ten můj cibulky oblibuje 😋😋😋