4 lžíce vanilkového pudinku
1 celé máslo
3 lžíce cukru
rum
vanilkové aroma
chilli prášek
(vaječný likér)
Uvařený pudink necháme vychladnout a zatím si vyšleháme změklé máslo s cukrem. Přidáme k němu pudink a důkladně promixujeme. Dochutíme trochou rumu, vanilkovým aroma a mletým chilli.
Krém se hodí na cukroví nebo prostě všude tam, kde byste použili vanilkový krém.
Poslala Sharka: „Když do krému přidáte vaječný likér, bude to zas trochu jiný level a s předstihem vám poradím, že je to výborná náplň do do vosích hnízd.“
Pro vosy by to bylo škoda, čili vynechám chilli, přidám pořádně vaječňáku a dám si – potají…
🤣🤣🤣🤣
Jen zírám, do čeho všeho se nechá chilli přimíchat. (Do marmošky už jsem dle devětapadesátky zkoušela a dobrý)
Dotaz – ty 4 lžíce jsou míněny studeného, klasicky uvařeného pudinku do jedné kostky másla?
Ó ano, toto je velmi dobrý krém. Ten dělávám do zákusků, ale bez chilli, protože to jí hlavně děcka. Vlastně ani nevím, jestli by tam pasovalo i nám dospělákům. Jedině snad zeťovi.