Nemajíc patizon ani cuketu, „z nouze“ jsem sáhla po kuřecích
prsíčkách. Výsledek skvělý, těstíčko nadýchané a okraje křehké
a křupavé, s rajským salátem podle Sharky vynikající oběd.
Vřele doporučuji a Renče děkuji za recept.
Poznámka – těstíčko vymíchané z poloviční dávky vydá beze
zbytku na jedno prsíčko (3 řízky).
Uvařila Fialka
Já nevím jak se mi to povedlo ale úplně jsem ten recept na patizon přehlédla.
Letos už ho určitě koupím a v tom těstíčku udělám.
Ale! Mám tu pěknou hlavu květáku a tomu to určitě bude v těstíčku taky slušet bude nejdříve ten.
Určitě i květáku…
Zkusim tento týden na kapra nebo amura.
A rybě taky…
Já jsem v Německu a určitě jim nějakou variantu udělám . Jen zde v obchodě ani květák , netožbože patizon !! Že bych to střihla z kedlubnu ??
Fialko , krásné , nikomu to nesmím ukázat 😭
Tak já měla takovou radost, že se mi podařilo sehnat originál vietnamskou obalovací směs na křehké kuře a ono se to křupavé nechá jednoduše stvořit i z lehce dostupných surovin. Boženko máš 🏅 za nápad a vyzkoušení, že Renčina směs bude univerzál😋😎
Fialko, jsi holka šikovná. Taky zkusím to kuřecí. Mě to samoutnou nenapadlo. A těch variací bude, jak píšete, dost.