50 g uzeného lososa
3 natvrdo uvařená vejce
100 g másla
1 cibule
citronová šťáva
2 lžíce mléka
sůl
Máslo utřeme do pěny, přidáme nastrouhaná vejce, lososa, cibuli, mléko, citronovou šťávu a sůl. Vše důkladně promícháme.
Recept pro nás našla Imelda
miluju rybičkový pomatlánky…..a už vím, co bude na jednohubkách…
Ta vajíčka tam nejsou vůbec vidět , ale musí to zákonitě být dobrota . Taky u nás bude a jednohubky jsou superrrr nápad pro tuto pomazánku
Všelijaké rybičkové pomazánky už byly, opakují se, ale losos ještě nebyl. Mrknu po lososových bříškách, na ty občas narazím a jsou moc dobrá. Jen tak na chlebu s máslem. Pomazánky si víc užijeme.
Byla, recept 486, ale jiná, s majonézou.
Tak na ten jsem samozřejmě zapomněla a tím pádem mě ani nenapadlo, že by to šlo. To až dnes. 😉 A tato se mi navíc líbí víc.
jo,bříška mívají u nás v zeměkouli…
Já je viděla u Bertíka…👀
Máma dělávala z falešného lososa.Myslím že to byla nějaká treska? Ve skleničce v oleji bylo to rudé jak záře nad Kladnem.Ale na chuť to bylo dobré.
Dávala do šlehače šlehačku a sýr madetu v kostce a šlehala to s tou drtí do pěny.
Tato lososová určitě stojí za vyzkoušení 👍
to se dělá i teď…ta barvená…
Uzeného lososa jsem schopna sníst jen tak beze všeho. Ale nápad dobrý, to zas jo 😋