Tak já mám zásluhou Bramboračky napečené jako nikdy dřív.
Celkem 17 druhů a k dalším mě nikdo nedonutí….dneska jsem dodělala pro Bramboračku poslední 4 druhy, budu vám je dávkovat postupně.
Jana
Tak já mám zásluhou Bramboračky napečené jako nikdy dřív.
Celkem 17 druhů a k dalším mě nikdo nedonutí….dneska jsem dodělala pro Bramboračku poslední 4 druhy, budu vám je dávkovat postupně.
Jana
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Jani, já tě obdivuju, nechápu, jak to vše stíháš. Sedla bych si k tomu a všechno ti v cukuletu sežpapala, vánoce-nevánoce…????
Já bych decentně ochutnala jeden kousek od každého, pak bych si šla vyléčit alegii na ořechy a přeslazený žaludek a tudíž bych si dala pivko a kyselou rybičku. 2 dny bych přemýšlela o tom, proč jsem vlastně studovala, když jsem tak pitomá!
já mám taky alergii na ořechy, ale dusím se, tak ani zkoušet nemohu
Klobouk dolů! Já ještě nezačla. Dělám jen minimum a z malé dávky. Před pár lety jsem tahala cukroví z mrazáku ještě v březnu.A to už nechci. Popálený prst se mi díky hemagelu dobře hojì tak se do toho pustím. Ale jak říkám minimum.
Janu obdivuji. Ta nimračka toho času!
Neboj nebylo to tak hrozný, já jsem také dělala jen malé dávky, jak jsem již psala „vzorky bez ceny“, tak abych to mohla dát na Bramboračku včas. Ta bedýnky je asi polovina toho co mám, takže se to také spotřebuje brzy.
Jani, krása! Ale ty se určitě už nudíš. Nechceš pokračovat a „přebytky“ rozeslat? V e-mailu bych ti poslala adresu. 😉 😉 😉
Neboj, nenudím se, před chvílí jsem přijela od doktorky mám angínu…
Večer v 11 jsem ještě myla nádobí a ve 3 jsem se probudila s dikobrazem v krku a 38,6…takže lehce vymalováno, alespoň do pondělka.
Ja jsem idiot s anginou chodila dva týdny do práce , přes víkendy (dva) se Potacela a potila a věřte neverte , třímajíc termosku s bylinkovym čajem s citronem , konečně vítězim. Můj mladý chytrý doktor mi doporučil paralen , znáte to …? ( já nemocenskou nepotřebuji , takže tam fakt chodím ve snaze zachránit si život)
No tak teda ne, no… když se ti nechce. Tak já teda dnes začnu. Taky nepeču moc. Sice dost druhů, ale těsto dělám třeba jen z třetinové dávky, takže ve výskedku toho mám na snězení akorát do silvestra.
Krásná, plná bedýnka. Já jsem dneska dokoupila potřebný materiál na pečení, pomlela ořechy a lískáče, namočila hrozinky do rumu a zítra nadělám tak 6-8 druhů těst. Musím dědovi uvařit kotel guláše ať mě u pečení neotravuje, jo a ještě nějakou polévku v pytlíku, nebo bude česnečka a kmínka a začnu péct. Mně bude stačit chleba s máslem a s hořčicí, abych trošku přebila tu sladkost. Už se moc těším. Cukroví pak rozdám, nechám si jen na talířku, to nám stačí. Spokojena bude rodina i já. 🙂