Krůtí jsem měla, ale koření pěti vůní ne a víno (natož rýžové) taky ne. Takže jsem použila směs na čínu, obohatila ji špetkou skořice a kurkumy, místo vína jedna lžíce balzamika a dvě lžíce vody.
Osobní poznatky: asi bych přidala do marinády lžíci Solamylu, líp by na tom držela strouhanka. A obalovat cokoliv v kukuřičné strouhance je peklo, srovnatelné s pokusem obalit něco v míse živých blech – skáče to úplně všude. Přístě ji ještě podrtím válečkem. Nicméně úspěch byl veliký a tak se nebojte a pusťte se do toho 🙂
Autorka experimentu: Haderach
Zkus příště tempuru. Ta drží dobře a pěkně křupe.
Ja vychazela z toho, co mam…ne ze posvistim nekam neco koupit 🙂
Kuku jsem mela 🙂
Hehe, já zas nahrazuju balzamico vínem a trochou cukru…
Dobrý, dokud to nezačneme zaměňovat ve skleničce, asi se nic nestane 🙂 🙂 🙂
Když jsem viděla to říkejte mi Babico, tak jsem se hodně vyděsila, že jsi byla dlouho na sluníčku a že máš úpal. No, nic, pochopila jsem po přečtení receptu.
My upíři na sluníčko nelezem 🙂
Babica jak vyšitej, ne? Nemáš víno? Dej tam vocet… 🙂 🙂 🙂
Nezkoušej na nás Babicu – jednou jsi Koniášová, to Ti nikdo neodpáře!? A experimentuješ líp….?
Děkuji 🙂