Uvařeno podle Bramboračky – vepřové na celeru

aneb … Díky, Fialko.
Použité maso – libová krkovice.

Haderach

 

Původní recept č. 1098.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

12 komentářů: Uvařeno podle Bramboračky – vepřové na celeru

  1. bozena.fialova napsal:

    I já děkuju. 🙂 🙂 🙂

  2. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    V kolik se podává večeře?

  3. Haderach Kwisatz napsal:

    Dala jsem k tomu bramborove noky a manzel se mohl uz..papat 🙂

  4. kvetula.v napsal:

    Dělala jsem taktéž krkovici krátce po uveřejnění a potvrzuji, že je to prudce jedlé. Tím osmažením na cibulce (nevím proč mne to nikdy nenapadlo ?) se mi otevřela další dimenze zpracování celeru . Už jsem taky do něj jen přihodila kostičky gazdovské slaniny a s chlebem rychlá, zdravá večeře – a já klidně i bez chleba 😎

    • vojtovahelena napsal:

      krkovice podle tohoto receptu fakt dobrá. Nějak jsem měla nápad a dala jsem na maso kari koření ,jinak stejné zpracování. “ sosík “ jsem zjemnila trochou sladké smetany. Ani mne nenapadlo že se ty chutě tak hezky propojí,. pikantní a jemné. Příloha — noky nebo rýže.

  5. Vera M. napsal:

    Holky, prosím, několikrát jste tady v komentech pochvalily polévku z pečeného květáku. Nedaly byste sem recept? Ve vyhledávaci se mi ji nepodařilo najít, děkuji ?

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..