Holky, pomoc!
Potřebuju na středu uhňácat dva saláty v barvě bramboříku (ne bílého). Hanáckej je jasnej … a dál? Rada nějaká?
Děkuju!
Holky, pomoc!
Potřebuju na středu uhňácat dva saláty v barvě bramboříku (ne bílého). Hanáckej je jasnej … a dál? Rada nějaká?
Děkuju!
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Jo, a řepu nejím 🙂
Napadlo mě jedině jakýkoliv salát připravovaný s majonézou maličko štrejchnout
šťávou z červené řepy. Já vím, brekeke… :-))
No…napadlo me testovinovy a ty testoviny uvarit s oloupanou repou. Ale aby se to jedlo…
A mrkvička má špatnou červenou?
No…jo 🙁
Tak už jedině kašička z kapie by těstoviny obarvila a s cibulkou by to i jedlé být mohlo. ?
Kapie … ja blb. Jasne!
Mě napadl jediné rajcatkovy ? jakoze červený …
Tak včera jsem byla přihlášená, a nešlo vlożit – že se mám přihlásit. Snad to půjde..
Nepíšeš, jaký salát – kdyby nemusel být zeleninový, tak s ovocem máš větší šanci – a nezabij mě..
Nojo, to by bylo snadný …. ale musí jít k masu 🙂
Přece všechny ty co tu psaly děvčata přede mnou nemusí být obarvené řepou ale šťávou z červeného zelí,když ti řepa nejede.myslím že docílíš barvu i na těstovinovém bez chuti zeli.
Ony by nechytly chuť ani od té řepy, myslím .. ale jen aby to nedopadlo jako „oku nelahodící“. Ještě mě napadly červený fazole .. ale zelnej salát, fazolovej salát .. to nerisknu 🙂
Tak zelené určo špenátem, potom skořice, ale to budou asi sladké, co červenou aronii? A co černý rybíz? Ten sladký není a když to dokořeníš …..
Helenko, ještě mě teď napadly fialové brambory. Tady se objeví jen sporadicky, ale v Praze by možná nebyl takový problém je sehnat. Ale ony jsou někdy hoooodně fialové, asi záleží na druhu, a varem se barva nezmění.
Letos jsem je jeste nevidela, pokoukam, diky za napad 🙂
Vidíš, Boženko, ty brambory mne nenapadly. A přitom jsme je doma taky pěstovali (no je to už 14 let). Říkali jsme jim modré. Chuťově nic moc, ale na talíři vypadaly efektně. Jen se musely vařit zvlášť. Jednou se mi nechtělo pro tu trošku špinit další kousek nádobí, tak jsem je přihodila k normálním a výsledek byl nevábná šeď – bylo po parádě?
A vůbec… nikde nevidím hlášení, jak dopadla svatba? Podařilo se synka předat do péče jiné ženy? ?
A co něco upraveného na styl coleslaw? Červené zelí, červená cibule …. zálivku přidat zvlášť do misky?
Nebo červené fazole, červená cibule …. zelená tam bude petrtelka.
Salát z různých barev rajčat – žlutá, červená, oranžová ……
A poslední – ugrilovat různě barevnou zeleninu – brambory, papriky různých barev, lilek, cuketa, rajčata, brokolice, květák ….. určitě toho najdeš víc.
Víc už toho dnes asi nevymyslím, si myslím ??
Pisi vyse…budu delat hanacky, z cerveneho zeli. Prihodit k tomu fazole by mohlo byt nebezpecny 🙂
Ale diky. Pokouknu ty brambory a kdyz je neulovim, udelam pecene papriky 🙂
Brusinky? Kapka potravinářskè barvy?