(1444) Špecle z brambor VZK 377

Pětatřicet deka uvařenejch oloupanejch
nastrouhanejch nebo prolisovanejch brambor
15 deka polohrubý mouky
3 vejce
sůl

Uhňácat,  protlačit (nastrouhat), uvařit.

Do komentářů přidala Haderach

Příspěvek byl publikován v rubrice Bezmasá jídla. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

6 komentářů: (1444) Špecle z brambor VZK 377

  1. jarybarka napsal:

    Já si řikla když jsem to četla že to bude nějakEJ krajovEJ a VON je KoniášovEJ??? Ale šikovnEJ

  2. lakysa22 napsal:

    A pro deneškem mám vystaráno!!
    Taky jsem si to mohla uložit, ale když si pak nevzpomenu…

  3. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Šiš, do komentářů to chápu, ale recept? Asi nebyl čas, bo co.
    Jinak díky za připomenutí.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..