Inspirováno Bramboračkou

  • Nemůžu napsat „uvařeno podle“, protože játra to fakt nejsou. Použila jsem kuřecí prsa, vína nemaje, dala jsem balsamico, chilli omáčku sladkou, koření Garam masala od Salvátora. Rýže byla v plánu na neděli, tož jsem k tomu rodině frkla hranolky – úspěch byl veliký a požadavek „To zas někdy uvař!“ 🙂
Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

15 komentářů: Inspirováno Bramboračkou

  1. lakysa22 napsal:

    Teda, Ty sis pospíšila! Psala jsi, že to uděláš, když u vás játra nebodují… Tak děkuju za vyzkoušení, v tom případě jim to můžu předložit bez obav…?

  2. Devětapadesátka napsal:

    Až půjdu na oběd, vezmu s sebou telefon a ukážu těm místním lázeňským patlalům, jak má vypadat jídlo, na které máte chuť už od pohledu. Ta strava je tu fakt bídná. A váha, ta mrcha proradná, ukázala za první týden dvě kila dole a teď se ani nehne. Asi mi rostou svaly ?, který jsou prý dost těžký ???. No nic, jdu dát další porci cvičení ?

  3. jarybarka napsal:

    Kuřecí psa jsem dělala včera podobněPoužila jsem svou kořenící směs.
    Taková příprava kuřecích prsou mi náramě vyhovuje je rychlá podle použitého koření a zeleniny pokaždé jiná a jako příloha se dá použít také cokoli.No a navíc je to vždycky moc dobré.

  4. Jiřina napsal:

    Moc pěkně to vypadá , hned bych si dala a hranolky k tomu. Takové jídlo bych mohla mít 2x do týdne. Ještě nějaký salát a je to na 1*. 🙂

  5. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Tak trochu mi to přijde, jako když jsem dělala tu omáčku na kuličky z mletého masa.
    Improvizovala jsem a bylo to výborné, díky Tobě.:)
    V každém případku díky, u nás ta játra také moc nejedou, tož vyzkouším zrovna o Velikonocích ….. pokud se neozvu, tož nejsem.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..