Inspirovala se Věra a píše: „Také jsem vyráběla včera borůvkový likér, ale podle Franci. Dvě láhve vlevo jsou z černého rybízu a vpravo borůvkový. K nerozeznání, ale chuť originálu z rybízu je mnohem lepší.“
Asi umím jen lakomý žáby. 🤣
Inspirovala se Věra a píše: „Také jsem vyráběla včera borůvkový likér, ale podle Franci. Dvě láhve vlevo jsou z černého rybízu a vpravo borůvkový. K nerozeznání, ale chuť originálu z rybízu je mnohem lepší.“
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Pravdu díš, jednu malou porci jsem zkusila i z borůvek (byl zbyteček, na džem mà!o) a ten rybízovej je lepší.
A jéje… doufám, že v regulích není zákaz propagace alkahůlu 🤔
Jeden likérek za druhým…. a ty krásný lahvinky…..Neuděláme sešlost s koštovačkou ? Že bych se hlásila za porotce. Po druhým frťánku mi půjdou oči šejdrem a všichni zvítězí 😁😁😎
Aspirujem na zákrok dr. Skály ze záhrobí – bude ještě jeden. Pak bude i něco k jídlu, no. 🙂
Škoda, já jako skoroabstinent jsem se těšila na celý alkahólový týden. No, co se dá dělat….
Se snažím, ale kolegyně jsou samej abstinent. 😏
Večer projdu co je na Bramboračce připravený a co ještě mám na flešce (skoro jsem chtěla napsat na flašce) a to by bylo, aby se něco antiabstinenčního nenašlo…..
Věrko, moc hezké. A máš pravdu, černý rybíz je nej.
Díky tobě už mám první dárky k Vánocům
Věrko jsi šikula. Já na liguére nejsem ale věřím že černorybízový je TOP
Evi, já taky ne , mám to opravdu jako hand made dárky . Ale všechno , co se nevešlo do láhví , jsem “poctivě”- hihi – vypila . Odolat nešlo . Bude sukces 👍
Já, nemaje, černý rybíz, přemýšlím nad ostružinami. Ale fakt nevím, kde k nim přijít.
Možná koupit něco mraženého v Makru ? Ale nevím , co tam je a co ne . Čerstvé ovoce se nedá , to jsou šílené ceny. A chuť úplně nevýrazná. Předražené amarouny
Ty ceny zase nejsou tak hrozné. Spíš je problém v tom, že všechno jsou velká balení. Zeenina buď 2,5 kg, nebo 4 kg, nebo 6x 600 g. Takže pokud nemáš velký mrazák, nebo nejsi zrovna jedlík ovoce, tak máš smůlu. Ale podívala bych se do letáku Kauflandu, tak mají ovoce tohoto typu zmarzené. Jen si nejsem jistá, co to zmrazení udělá právě v tom likéru, jestli to nezačne kvasit a nemáš z toho ovocný ocet.
Zmrazené se převařuje – nemá šanci kvasit..
nebo Iceland…balení mají menší…..