Inspirováno Bramboračkou – Crème de Myrtille (2248)

Inspirovala se Věra a píše: „Také jsem vyráběla včera borůvkový likér, ale podle Franci. Dvě láhve vlevo jsou z černého rybízu a vpravo borůvkový. K nerozeznání, ale chuť originálu z rybízu je mnohem lepší.“

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

15 komentářů: Inspirováno Bramboračkou – Crème de Myrtille (2248)

  1. lakysa22 napsal:

    Pravdu díš, jednu malou porci jsem zkusila i z borůvek (byl zbyteček, na džem mà!o) a ten rybízovej je lepší.

  2. kvetula.v napsal:

    A jéje… doufám, že v regulích není zákaz propagace alkahůlu 🤔
    Jeden likérek za druhým…. a ty krásný lahvinky…..Neuděláme sešlost s koštovačkou ? Že bych se hlásila za porotce. Po druhým frťánku mi půjdou oči šejdrem a všichni zvítězí 😁😁😎

  3. Francizska napsal:

    Věrko, moc hezké. A máš pravdu, černý rybíz je nej.

  4. jarybarka napsal:

    Věrko jsi šikula. Já na liguére nejsem ale věřím že černorybízový je TOP

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..