Inspirováno Bramboračkou – Hořčičné (nejen) kapustičky (1426)

Vyrobila jsem marinádu na hořčičné kapustičky a postupně do ní naházela kapustičky a  pokrájené : šalotku, mrkev, jeden větší batát a pár brambor. Urovnala na vymazaný plech a strčila do trouby. Cca za půl hodiny bylo vše měkké a doplněné trochou medovo-hořčičné majonézy to nemělo chybu.

Haderach

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

10 komentářů: Inspirováno Bramboračkou – Hořčičné (nejen) kapustičky (1426)

  1. sharka.68 napsal:

    to je ta správná zimní barevná večeře k praskajícímu krbu..na plechovým nádobí..venku padá sníh, kvílí meluzína a doma je barevná,voňavá pohoda….

  2. kvetula.v napsal:

    Kapustičky jsem dělala předevčírem (peču je v remosce spolu s krknou- přihazuji na poslední půlhodinu) , ale nikdy mne nenapadlo tu ňamozní marinádu naplácat na jinou zeleninu. Budu se muset polepšit…. Hadérko, seš jednička !👍🥇

  3. a.rena napsal:

    Jejda! Další skvost! Zrovna včera jsem dumala, že bych měla zpracovat kapustičky, začínají vypadat unaveně.

  4. Vera M. napsal:

    A já včera držela v ruce sáček se šalotkou a pak jej dala zpátky , říkala jsem si, ze je toho pro mě moc … kapusticky mám pořad krásné maličké mrazene z 🌎. Červená cibule to nemůže zkazit

  5. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Nooooo, tak to je teda krása 👍👍👍 Jen těm batátům jsem zatím nepřišla na chuť, tak asi přihodím o bramboru víc.

  6. jarybarka napsal:

    Mam kapustičky nemám bataty tak asi víc mrkve? Nebo celer zkusím ten miluju a snad se to nepopere 😉😉😉

  7. Jana Macůrková napsal:

    Před chvílí jsem koukala na telku a tam byla také velice zajímavá marináda – česnek, sůl.olej a kurkuma. Musím vyzkoušet.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..