Inspirováno Bramboračkou – (Ne)patizon smažený v pikantním těstíčku (3852)

Nemajíc patizon ani cuketu, „z nouze“ jsem sáhla po kuřecích
prsíčkách. Výsledek skvělý, těstíčko nadýchané a okraje křehké
a křupavé, s rajským salátem podle Sharky vynikající oběd.
Vřele doporučuji a Renče děkuji za recept.

Poznámka – těstíčko vymíchané z poloviční dávky vydá beze
zbytku na jedno prsíčko (3 řízky).

Uvařila Fialka

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

8 komentářů: Inspirováno Bramboračkou – (Ne)patizon smažený v pikantním těstíčku (3852)

  1. jarybarka napsal:

    Já nevím jak se mi to povedlo ale úplně jsem ten recept na patizon přehlédla.
    Letos už ho určitě koupím a v tom těstíčku udělám.
    Ale! Mám tu pěknou hlavu květáku a tomu to určitě bude v těstíčku taky slušet bude nejdříve ten.

  2. Devetapadesatka napsal:

    Zkusim tento týden na kapra nebo amura.

  3. Vera M. napsal:

    Já jsem v Německu a určitě jim nějakou variantu udělám . Jen zde v obchodě ani květák , netožbože patizon !! Že bych to střihla z kedlubnu ??

  4. Vera M. napsal:

    Fialko , krásné , nikomu to nesmím ukázat 😭

  5. kvetula.v napsal:

    Tak já měla takovou radost, že se mi podařilo sehnat originál vietnamskou obalovací směs na křehké kuře a ono se to křupavé nechá jednoduše stvořit i z lehce dostupných surovin. Boženko máš 🏅 za nápad a vyzkoušení, že Renčina směs bude univerzál😋😎

  6. a.rena napsal:

    Fialko, jsi holka šikovná. Taky zkusím to kuřecí. Mě to samoutnou nenapadlo. A těch variací bude, jak píšete, dost.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..