UPB – Kuřecí maso na medu s jogurtem (2456)

Není to kuře, ale krůtí prsa. Z důvodu většího množství masa jsem upravila poslední krok. Před „Když je maso měkké, tak odkryjeme a necháme zezlátnout“ jsem přilila kelímek šlehačky, aby bylo dost sósu.  Bylo to vynikající.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

5 komentářů: UPB – Kuřecí maso na medu s jogurtem (2456)

  1. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Tak jednoduchý recept a kolik udělá radosti. Máš to krásné 👍👍👍

  2. jarybarka napsal:

    Na tuhle lahodu na medu se chystám.

  3. kvetula.v napsal:

    Já už dělala- z vykostěných stehýnek. Moc dobré to bylo… Jen se ne vždy stíhá fotit 😁😎

  4. bozena.fialova napsal:

    Já jsem slibovala, že to brzy udělám, ale zatím na to nedošlo. Budu to muset napravit, vypadá to báječně.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..