Ještě jedna lžícovka od Jarybarky – tentokrát z broskví.
„Není tak výrazná chuť, ale určitě je vynikající. Dala jsem broskve na čtvrtky a co nejmenší okraj.“
Pro me dobrý, přimlouvám se za drážkovane noky, protože se na nich omáčka spis udrží.
Ještě jedna lžícovka od Jarybarky – tentokrát z broskví.
„Není tak výrazná chuť, ale určitě je vynikající. Dala jsem broskve na čtvrtky a co nejmenší okraj.“
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Já dnes otrhala velkou bednu broskví. A co s nimi? Už jsem dělala marmeládu z darovaných. Kompot moc nechtějí . . . A tak oloupat, rozmačkat, dát do mrazáku.
Později přimíchat k jablkům na přesnídávku. Zítra se staví nejstarší saranče a bude
po problému, odveze si podstatnou část a snad mi na buchtu zbude.
Kam se hrabu, ja mela jen asi 4 kg. Ale zaplatpanbuh za ne. Ja kompoty delala, mam ho moc rada.
Sice je to děsnej vopruz – loupat broskve (aspoň já při tom bývám zamatlaná i s kuchyní) , ale matlala bych se ráda- broskvové kompoty můžu v množství větším než velkém 😋😋
Jen mít broskve……………….
Naříznu, spařím, sloupnu…žádnej problém. Jen jsou to pak mrchy klouzavý.
Z těch darovaných jsem měla oloupaných a vypeckovaných 6 kg čisté váhy a 33 skleniček od přesnídávky marmelády. Hromadu jsme jich taky snědli. Teď jich je zelinářská bedna, ani jsem netušila, že jich tam tolik bude a to si synek tolik odvezl minulý týden.
Lžícovka nikdy nezklame, ať je s čímkoliv.
Jarní Bárko, já dělala nedávno se švestkama … jen jsem dala navrch drobenku. A výborný, skvělý, chutný, žádaný ….. asi je toho víc, co by se na něj dalo napsat, ale …..
Ten Tvůj vypadá kouzelně 👍👍