Pekla a.rena:
Byla vynikající – není co dodat. Už byla dvakrát. A to jsem červenou řepu do teď nějak zvlášť nemusela. Ještě byl poslední zbytek lichořeřišnice, byla v salátku moc dobrá. Jen nebyla fotogenická, a tak na focení byl použit balkán, protože kozí sýr pro změnu nezbyl. Ale s oběma sýry to bylo moc dobré. Taky zařazeno do stálé kuchařky.
Řepu mám ráda. Miluji b a r z č.
To poslední písmenko má být c.
Já dneska pekla dýni hokaidó, potřebovala jsem trochu odlehčit svůj jídelníček a tak kluci měli špagety se zbytkem kuřete ze včerejška a já jen pečenou hokaidici. Trochu okořenila, pokápla (opravdu jen pokápla) slunečnicovým olejem a uvidím, co na to můj žaludek. Včera mi bylo nějak blbě (asi mi dělá blbě kokos), tak uvidím. Když tak hladovka to jistí.
Děkuju za připomenutí. Ještě jsem nezkusila. Chtěla jsem a zapomněla.
Parádní UPB.
Taky jsem zapomněla tenkrát koupit propriety . Ale přečetla jsem si znovu recept a je betelný.
Darovanou domácí řepičku jsem před Vánoci udělala poslední (byla jako omáčkopolévka s tvarohovými noky). Zatím je pořád možnost občas za slušný peníz koupit, takže jak bude pěkná, pokračujeme v „červených pokrmech “ 😋
Reni, jsem ráda, že vám chutná . 😷
bude o víkendu..už se těším….