Já to pojala jako přílohu protože maso už bylo připravené ale obešlo by se to i bez masa.S tím medem a bylinkami je to fakt výborné.
S mrkví jsem pekla i stejně ochucený celer a nové brambory.
Maso a žampiony byly na pánvi.Zelenina v Remosce.
Tak k té rychlosti můžu jen velikou gratulaci. Já se většinou dostanu k nahlédnutí až večer.
Ale díky za tip na remoskové pečení. Zatím mám dost starých brambor, ale ono už to bude cobydup a pak budeme zase na čas vegetariány😉😎
Já ji použila jen jednou - místo mascarpone - dalo se, ale do sladkého raději ten mascar. Hele, ta žabka…
Velká gratulace !!! Moc krásně vyvedené numérko - a vzhůru do dalších receptíkŮ a tím pádem i komentářů 👍
Jani, gratuluji, zasloužíš si to. 🥂
My měli záchod na dvoře, až do roku až do roku 1960, pak jsme se přestěhovali do novostavby. Nejhorší to…
Helo, určitě není potřeba se za cokoli omlouvat. Já a se mnou určitě všechny ostatní si ani neumíme představit, jakou…
Zasloužená petapadesátka.Gratuluju
To mi taky hodně vadí. Ta mrtvá ruka.
Jani,velká gratulace. A vzhůru do další tisícovky, desetitisícovky, pětapadesátitisícovky... Každá párkrát oslavíme pětatřicátiny a bude to dřív, než se nadějeme.…
Já se omlouvám, že zas pozdě. Věděla jsem, že se to blíží, ale podcenila jsem ukecanost. Ono to hodně poposkočilo…
Panečku, otevřu stránky a říkám si: týjo, pětapadesát tisíc příspěvků, to už je slušnej pokec. No nenapadlo by me, že…
Jani, velka gratulace. Krasne cislo.
To je numéro , taky to bylo první , co mě napadlo . A je ve správných rukou 🍀
Tak to je teda číslo! Je možné, že jsme tak ukecané? Jani, hezky ses trefila, blahopřeju!
"Dobrý den" s úsměvem má opravdu sílu. S pokladními v obchodě se snažíme dle okolností i o nějaký žertík, aby…
Registrace
Registrace uživatelů (s možností následně psát komentáře) probíhají pouze ručně z důvodu vyloučení spammerů a osob nedodržujících slušné chování. Viz Pravidla serveru.
Omlouváme se všem slušným uživatelům internetu, ale zřejmě není jiné cesty…
O nás
Jsme neoficiální seskupení, které obohacovalo portál pro ženy na Seznamu, kdy jsme hodně přispívali do komentářů pod recepty… (více pod odkazem „O nás„)
Já to pojala jako přílohu protože maso už bylo připravené ale obešlo by se to i bez masa.S tím medem a bylinkami je to fakt výborné.
S mrkví jsem pekla i stejně ochucený celer a nové brambory.
Maso a žampiony byly na pánvi.Zelenina v Remosce.
Tak k té rychlosti můžu jen velikou gratulaci. Já se většinou dostanu k nahlédnutí až večer.
Ale díky za tip na remoskové pečení. Zatím mám dost starých brambor, ale ono už to bude cobydup a pak budeme zase na čas vegetariány😉😎