UPB – Podbrdské Mexiko (2217)

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

8 komentářů: UPB – Podbrdské Mexiko (2217)

  1. jarybarka napsal:

    Já Mexiko z vepře a přidávám kukuřicí
    Je to dobrota.

  2. BOYE napsal:

    Když jsem zpracovávala obří plecko, zbylo mi tak na jednu větší porci pěkných nudliček. Myslela jsem si na „čínu osamělé dámy“. No, na Brdy je to od nás blíž, než do Pekingu, volba je jasná…

  3. lakysa22 napsal:

    Vypadá to moc hezky – já jediné maso, co bylo nakonec měkké, bylo z polífky. Jinak mám na maso v poslední době smůlu..

    • Vera M. napsal:

      Škoda , že nemáš rada kuřecí . Já si částo na večeři dělám rozkrájeny marinovaný plátek kuřecího . Šoupnu to do pečícího papíru a z každé strany max 3 minuty . A to bys koukala , jaké šťavnaté masíčko získáš. A kvůli tobě to zkusím i s jiným masíčkem. Hlavně jsem zvědavá na hovězí.

  4. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Nádhera, krásně naservírováno 👍👍

  5. kvetula.v napsal:

    Chystám se na něj z vepře, ale teď jak je výběr zeleniny na trhu, tak si jídla s masem píšu na papírek , abych nezapomněla 😉

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..